FR - NL - EN

Facebook

Over My Rooms Selection

Onze filosofie

Gepassioneerd door het reizen en het zoeken naar mooie bestemmingen, willen we authentieke Bed & Breakfast verblijven, kleine hotelletjes en leuke, kwaliteitsvolle locaties opsporen en ontdekken.

Al jaren stellen we onze passie ten dienste van onze omgeving. Allen hebben ons echter aangezet om deze dienst uit te breiden naar al wie graag op een andere manier reist dan voorgesteld door de meeste websites en reisbureaus. En dit door een aanbod voor te stellen dat niet zozeer uitgebreid is, maar vooral kwaliteit uitstraalt.

We zijn geen reisbureau, we nemen geen commissie op de voorgestelde verblijven. 

Door de website te doorlopen zult u immers begrijpen dat we voor elke bestemming slechts een beperkte keuze gemaakt hebben om u bewust een kwalitatief aanbod te kunnen doen. In plaats van u honderden referenties voor te stellen, bieden we u liever een exclusieve selectie.

Dit exclusieve aanbod is gebaseerd op criteria zoals:
Een beperkt aantal kamers, charme, luxe, wellness, zwembad, Spa, het design, het karakter, het aanbod van specifieke diensten, de authenticiteit, het zicht, de decoratie, de originaliteit, de prijs-kwaliteitsverhouding.

Het was onze bedoeling om alle verblijven te groeperen die zich onderscheiden omwille van hun buitengewone locatie, architectuur, luxe, originaliteit ... vaak plaatsen die de persoonlijkheid van hun eigenaars weerspiegelen. We geven vooral de voorkeur aan dit soort verblijven omwille van hun warm en authentiek karakter.

Wie zijn we

Melany

brengt ontzettend veel tijd door op het internet op zoek naar reizen. Bij het kiezen van een bestemming, gaat ze grondig te werk. Ze doorloopt alle mogelijke verblijven, de restaurants, de activiteiten, de bezienswaardigheden, enz. Afhankelijk van de soort vakantie, past ze haar keuze aan tot het helemaal beantwoordt aan de wensen van de klanten. Ze wordt hiervoor regelmatig door haar dichte omgeving aangesproken die zonder aarzeling vertrouwt op haar keuze. Melany is gefascineerd door Zuid-Afrika, waar ze al vele reizen - al dan niet voor zichzelf - georganiseerd heeft. Zij is de geknipte persoon om u doorheen deze prachtige streek te begeleiden.

 

Sabine

heeft jarenlang gewerkt in de sector van luxe evenementsreizen. Ze houdt van reizen, eender of het gaat om een paar dagen op ontdekking van een regio of een Europese stad, of om een verdere en langere reis op ontdekking van een land en zijn cultuur. Ze beheerst als geen ander de vaardigheden om exclusieve verblijven te organiseren. In haar oneindige zoektocht telt er slechts één ding: de unieke plekjes ontdekken die tegelijk charme, authenticiteit, service en exclusiviteit uitstralen. Haar grootste voldoening haalt ze uit het vinden van plekjes - ofwel dicht bij ons ofwel aan de andere kant van de wereld - die al deze kenmerken verenigen.